Mi a kapcsolat az üvegházhatású gázok (ÜHG) kibocsátása és a hozamok között?

Az inhibítorral kezelt termékek eszközt adnak a gazdáknak a mezőgazdaság hozzájárulásának csökkentéséhez az éghajlat változáshoz, és lehetővé teszik a hatékony tápanyag-felhasználást (több nitrogén a növények számára).

Nagyobb hatékonyságú műtrágya (EEF) – intelligens megoldás a növekvő kereslethez

Hogyan hangolhatjuk össze a tápanyag-ellátást a növény aktuális szükségleteivel? Ez lehetővé tenné a tápanyag-felhasználás hatékonyságának növelését az optimális növénytáplálás érdekében, növeli a műtrágyázás gazdasági hatékonyságát és minimalizálja a környezetre gyakorolt kedvezőtlen hatásokat. A fokozott hatékonyságú műtrágyák hozzájárulnak e kihívások kezeléséhez és a modern mezőgazdaság új szintre emeléséhez.

Elfelejtett tápanyag?

Miért hagyják figyelmen kívül, sőt felejtik el a ként, a másodlagos tápanyagot?

Az UP vízoldható műtrágya sokoldalú hatása és nagyobb hatékonysága

Ezért a UP solub különösen érdekes termék a WSF körében. Tápanyag utánpótlási tulajdonságai mellett kedvező mellékhatásokkal is rendelkezik, amelyek a gazdálkodóknak idő és pénz megtakarítást eredményeznek és a profit maximalizálásához vezetnek.

A mezőgazdasági termelés fenntartható növelése

A gyorsan növekvő népesség fokozza az élelmiszerek, takarmányok, rost és bioüzemanyagok iránti globális keresletet. Elegendő ellátás biztosítása érdekében javítani kell a mezőgazdasági termelékenységet. A mezőgazdaság további mennyiségi fokozása azonban nem lehetséges a környezet és a biodiverzitás drasztikus károsítása nélkül. Így a világnak sürgősen szüksége van az új technológiai, minőségi megoldásokra.